Opleiding: Het gesprek de baas, meesterlijk communiceren

In ieder het gesprek de baas zijn. Leer meesterlijk communiceren in slechts 3 dagen

Herken je dat je soms overstemt wordt door de ander? Dat jij af en toe blokkeert in wat te zeggen en dat de ander er op los ‘manipuleert’? Dan is deze training het gesprek de baas, meesterlijk communiceren” zeer geschikt voor jou.

Eerst kennismaken en je hulpvraag helder krijgen? Plan dan nu een vrijblijvende afspraak in door hier te klikken.

De beste gesprekstechnieken van NLP

In deze krachtige training van drie dagen krijg je de beste gesprekstechnieken van NLP helemaal onder de knie. Daardoor zal al snel ieder gesprek door jou gestuurd worden.

Dit leer je in de training Het gesprek de baas, meesterlijk communiceren:

  • Hoe communicatie nou precies werkt en waardoor miscommunicatie zo snel ontstaat
  • Effectief gebruikmaken van je non-verbale communicatie, zodat je meer zelfvertrouwen uitstraalt
  • Vraagtechnieken waarin je naar de details en finesses kunt vragen, maar ook naar de doelen en de missie erachter.
  • Doorzien van de invloed van je gedachten op je eigen gesteldheid, waardoor je keuzevrijheid krijgt in je gevoelens en emoties
  • Weten hoe je naar een resultaat toe werkt waar iedereen tevreden mee is
  • Effectief ander gedrag inzetten, zodat je effectiever en met meer plezier je werk doet
  • Anticiperen op het gedrag van een ander persoon waardoor er een betere verstandhouding ontstaat
  • De voorkeursstijl in communiceren van de ander leert begrijpen en daar op af kan stemmen

Na vier dagen intensieve training bij de

NLP Meesterschap in Communicatie, ben ik onder de indruk van de kwaliteit en diepgang van de cursus. Ferdinand heeft een natuurlijk talent voor het overbrengen van de NLP-wijze die zowel begrijpelijk als boeiend is. De inzichten die ik heb opgedaan zijn direct toepasbaar in zowel mijn professionele als persoonlijke leven.

Gerda de Jong

Je wordt veel serieuzer genomen

Deze training het gesprek de baas, meesterlijk communiceren zal bij je collega’s opgemerkt worden. Ze zullen aan je bemerken dat je anders in de strijd zit en dat je een serieuze gesprekspartner bent.

In deze training geven wij je inzicht in gedragspatronen die je door de jaren heen hebt ontwikkeld. Jouw actie resulteert in een bepaalde reactie. Met simpele ingrepen en oefeningen kun je jouw inbreng aanpassen. Het resultaat is een totaal andere verstandhouding met de mensen om je heen.

Je voelt je een ander mens na de training het gesprek de baas

Hoe zou jij functioneren in je dagelijkse werk als jij durft te zeggen wat je wil zeggen? En de vragen kan stellen die de ander wakker schudt of na laat denken over zijn of haar reactie? Jij kunt na deze training ieder gesprek aan en gaat conflicten niet meer uit de weg gaat, maar kunt ze oplossen Hoe fijn zou het voelen als jij eindelijk durft uit te spreken wat je graag wilt? En dat op zo’n manier dat je baas niet meer om je heen kan? Hoe trots zou je zijn als je   – zonder rood te worden – feedback kunt geven en ontvangen?

Hele fijne open sfeer, waarin je echt tot inzichten kunt komen. Ongelofelijk om te merken hoeveel je onbewust in je mars hebt. Met hele kleine veranderingen in je gedrag/ waarneming behaal je hele mooie resultaten.

Ingrid Okkema

‘Dit had ik veel eerder moeten doen’

Dat horen we onze deelnemers heel vaak verzuchten. Al tijdens de kennismaking in de groep ontstaat de herkenning bij elkaar. Je leert evenveel van het gedrag van de ander, als van de ‘fouten’ van jezelf. Daarom leer je zoveel en daarom blijft de theorie zo goed hangen. Hierna stap je nooit meer in die oude valkuil.

De training is zeer leerzaam, opent je ogen en geeft je concrete handvatten hoe duidelijker te kunnen communiceren. Door de praktische aard, herken je dagelijks situatie waarin je nu beter weet hoe te handelen. De sfeer is prettig, het voelt vertrouwd en veilig aan om tijdens de training wat van jezelf te kunnen laten zien. Ik kan het zeker aanbevelen en het is niet zweverig, maar gewoon down to earth en praktisch!

Anke Heerze

Wil je eerst met onze trainers kennismaken en een gratis proefles volgen? >> Klik dan hier

Wil je snel effect? Schrijf je snel in.

De  training het gesprek de baas gaat door bij minimaal zes personen en maximaal 10 personen. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer...
€1.950
ex. BTW
Aangeboden door
InnerQi
Onderwerp
Niveau
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 6
Max: 12
Tijdstip
Zondag
Tijden en locaties
Grou
di 15 okt. 2024
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
NVNLP
NRTO