Opleiding: Spaans bij de Nonnen van Vught (3 dagen - 3 overnachtingen)

Wil je vlot een gesprek kunnen voeren in het Spaans? Een Spaanse presentatie kunnen geven voor een internationale klant? Een krachtige Spaanse tekst kunnen schrijven? Communiceren over een specifiek onderwerp of juist in de volle breedte je Spaans verbeteren? Leer beter Spaans bij de Nonnen van Vught. Je leert hier precies wat je nodig hebt en tegelijkertijd zoveel meer.
Bij Regina Coeli (ook wel bekend als de Nonnen van Vught) verbeter je je Spaans tijdens onder andere individuele lessen van native speakers. Zij verdiepen zich helemaal in jouw situatie en niveau zodat de lessen helemaal over jou gaan. Je krijgt privélessen, maakt gerichte opdrachten en kunt zelfs oefenen in VR!
Ook al is de training individueel, je bent niet alleen bij Regina Coeli. Het taleninstituut is een internationale omgeving waar iedere dag cursisten zijn uit binnen- en buitenland. Tussen de lessen door leer je met en van elkaar. Dat je daarbij leuke en interessante mensen leert kennen is mooi meegenomen!
Een taaltraining van twee dagen is perfect om je taalkennis op te frissen en een specifieke vaardigheid te oefenen. Bijvoorbeeld als je binnenkort je Spaans na een tijd weer gaat gebruiken en je wat onzeker bent over je Spaans.
Na het boeken van deze training voer je een intakegesprek met een taaltrainer, zodat we de training ook echt op maat voor je kunnen samenstellen. De intake kan telefonisch, via Skype maar ook in ons taleninstituut in Vught. Zien we je snel?

Meer...
€3.462
ex. BTW
Aangeboden door
Language Institute Regina Coeli B.V. (de Nonnen van Vught)
Onderwerp
Spaans
Niveau
Looptijd
3 dagen
Taal
es
Type product
training
Lesvorm
Individueel
Tijdstip
Zondag
Keurmerken aanbieder
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2015
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2013
CRKBO en BTW-vrijstelling
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2019
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020