Opleiding: Basiscursus NLP: Positief beïnvloeden en effectiviteit vergroten, PO Deal aanbod

Bestemd voor: advocaten, (kandidaat-)notarissen, mediators en andere juristen in een rol waarbij je anderen coacht, overtuigt of adviseert.

Met de technieken die je op deze training aanleert, ben je in staat om mensen positief te beïnvloeden in hun beleving, denken en handelen.  Zo kun je de belangen van een cliënt beter behartigen.

Inhoud van training
Tijdens de training wordt gewerkt met de NLP-methode (Neuro Linguïstisch Programmeren) welke is toegespitst op de juridische omgeving. Wanneer je vastloopt in een situatie kun je middels de tools uit deze cursus op een effectieve manier met een ander communiceren.

Tevens ben je in staat om ter plekke te experimenteren met een andere aanpak en als die niet werkt, weer een andere aanpak te kiezen. Je leert denkpatronen te herkennen, je bekwaamt jezelf in het stellen van scherpe vragen en je ontwikkelt meerdere gedragsmogelijkheden om met een bepaalde situatie om te gaan. 
Zo ben je in staat om te weten welke aanpak een grotere slagingskans heeft om jedoelen te behalen.  Je wordt effectiever, weet anderen te motiveren én je bereikt je doelen gemakkelijker.


Om de cursus zo effectief mogelijk te laten zijn, geldt een maximum van 12 deelnemers.

Meer...
€695
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
NLP
Beïnvloeden
Effectief beïnvloeden
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Veenendaal
di 18 mrt. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Nederlandse Orde van Advocaten
NBA