Opleiding: Ademcoaching voor meer innerlijke rust en helderheid

De manier waarop je ademt, weerspiegelt de manier waarop je leeft. Vaak zijn we geneigd vervelende emoties, gevoelens of gedachten weg te drukken. Als we dit niet vrij laten stromen, worden deze vastgezet in ons lichaam, wat zich kan uiten in stress, spanning en fysieke problemen. En misschien herken je dat hierover praten helpt om inzicht te krijgen en kleine gedragsveranderingen toe te passen, maar dat je ondanks dat soms nog tegen dezelfde patronen aan blijft lopen. Je hoofd weet het wel, maar het zit nog vast in je lichaam. Dit kan in de weg zitten om helemaal je ware zelf te kunnen zijn.

Wil jij leren hoe je je ademhaling kunt sturen, zodat je onverwerkte emoties, trauma’s en fysieke spanningen los kunt laten? Of ben je opzoek naar meer innerlijke rust en energie? Als gecertificeerd ademcoach begeleid ik jou vanuit mijn praktijk in Haarlem op een liefdevolle manier om de kracht van je adem gericht in te zetten. Je zult ontspannen, energieker en veerkrachtiger in het leven staan. Je krijgt de regie over je eigen leven terug!

Start nu jouw adem journey!
Wat kun je verwachten als je met mij aan de slag gaat tijdens een 1 op 1 traject?

  • Gedurende 3 maanden, plannen we 5 sessies van 1,5 uur in. Het moment van de sessies bepalen we samen in overleg!  

  • Ik ben gecertificeerd ademcoach en begeleid jou om de kracht van je adem in te zetten voor een ontspannen en veerkrachtig leven vanuit je ware zelf. Je krijgt de regie over je eigen leven terug!

  • We starten het traject met een uitgebreide intake en stellen op basis daarvan samen een concreet doel vast. Met dit doel ga je ook tussen de sessies door aan de slag. En je krijgt van mij aanvullende opdrachten of oefeningen mee, zodat je ademwerk en de inzichten uit de sessie ook echt integreert binnen jouw dagelijkse leven.

  • Om blokkades en spanningen in je lichaam op te ruimen en diep te ontspannen werken we tijdens de sessies met de verbonden ademhaling. Dit bouwen we rustig op en ik werk waar nodig met drukpunten en affirmaties.

  • Wanneer gewenst, zal ik extra technieken inzetten vanuit mindfulness of intuitief coaching, om jouw proces te ondersteunen.

Meer...
€909
ex. BTW
Aangeboden door
Vianne Haalboom
Onderwerp
Niveau
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Coaching
Tijdstip
Overdag