Opleiding: Modelling Business Processes (incl. examen en examengarantie)

Bij de Modelling Business Processes training leer je de vaardigheden en technieken voor het modelleren, analyseren en verbeteren van bedrijfsprocessen.

Tijdens de training behandelen we de context waarin modelleringstechnieken worden gebruikt om bedrijfsprocessen te verbeteren, onderzoeken we hoe modellering plaatsvindt op de drie niveaus van de hiërarchie van bedrijfsprocessen en bespreken we hoe verandering kan worden beheerd en geïmplementeerd.

Algemeen

Naarmate de rol van business analist zich ontwikkelt en groeit naar andere gebieden, is er in steeds meer rollen en teams behoefte aan vaardigheden op het gebied van business analyse, requirements engineering en business process modelling.

Kandidaten, die de Modelling Business Processes training met goed gevolg afronden, hebben hun rugzak verder gevuld met een grote variëteit aan tools en technieken voor professionele modellering, analyse en verbetering van bedrijfsprocessen.

Doelgroep

De Modelling Business Processes training richt zich op professionals in rollen zoals businessanalisten, businessmanagers en leden van hun team, business change managers en projectmanagers. Deze training biedt waarde voor kandidaten in entry-level, associate en managementfuncties.

Resultaat

Na afronding van de Modelling Business Processes training kunt u:

  • the context in which business process modelling occurs
  • how to construct organizational models of business process at the enterprise level
  • the use of modelling techniques at the event-response level
  • the use of modelling techniques at the actor-task level
  • the approaches used for improving business processes
  • considerations when managing and implementing change

Studiebelasting

De Modelling Business Processes training bestaat uit 2 aansluitende trainingsdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Het examen vindt op een apart te plannen moment plaats. Online examen doen (via een exam voucher) behoort ook tot de mogelijkheden.

Voor de Modelling Business Processes training moet u rekenen op een studiebelasting van zo’n 16 uur (afhankelijk van bestaande kennis). Deze tijd is nodig voor het bestuderen van de stof, het maken van de huiswerkopdrachten en de voorbereiding op het examen.

Voor u kunt beginnen aan de Modelling Business Processes training moet u de Business Analysis Foundation training positief hebben afgerond.

We bevelen aan om ook eerst de Business Analysis Practice en de Requirements Engineering training af te ronden.

Bekijk ons open rooster voor de datum van de eerstvolgende training. Voor alle trainingen geldt een doorgangsgarantie.

Investering

€ 1.395,- exclusief BTW, inclusief uitgebreide trainingsmap, examen en examengarantie.

De prijzen van onze trainingen zijn 'all inclusive', er komen GEEN EXTRA KOSTEN voor lunches, cursusmaterialen of examens bij.

Deelnemers ontvangen enige tijd voor aanvang van de training het cursusboek en de  uitgebreide trainingsmap met presentaties, praktijkopdrachten, casus, voorbeeldexamen en verklarende woordenlijst.

Suerte Academy is aangesloten bij CRKBO, wat betekent dat je als BTW-vrij organisatie geen BTW hoeft te betalen.

Certificering

De Modelling Business Processes training bereidt u voor op het officiële Modelling Business Processes examen van EXIN/BCS. Het examen is met gesloten boek en bestaat uit 40 meerkeuzevragen. Minimaal heeft u 26 correcte antwoorden (65%) nodig om te slagen. Het examen duurt 60 minuten en kan op papier en online afgenomen worden.

Suerte Academy biedt deelnemers examengarantie. Mocht u niet slagen voor het examen, dan kunt u geheel kosteloos aan de herkansing deelnemen.

Na een succesvol afgelegd examen ontvangt u van EXIN/BCS het Modelling Business Processes certificaat.

Werkwijze

Onze trainingen zijn praktijkgericht. Studenten vragen we zich voor te bereiden door de theorie alvast door te nemen. We werken met actuele voorbeelden, discussies, opdrachten en oefeningen.

We stimuleren alle deelnemers actief aan de sessies deel te nemen. Door met andere deelnemers te oefenen kunnen studenten de nieuwe kennis en vaardigheden snel in hun beroepspraktijk toepassen.

En we bereiden studenten voor op het examen (met examengarantie) door hen daarvoor oefeningen en opdrachten te geven.

Meer...
€1.395
ex. BTW
Aangeboden door
Suerte Academy
Onderwerp
Bedrijfskundige Processen
Niveau
MBO+
Duur
2 aansluitende trainingsdagen van 9.00 tot 17.00 uur. Het examen vindt op een apart te plannen moment plaats.
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 2
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Vennemeer 41a, Oud Ade (Leiden)
ma 16 dec. 2024
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
EXIN
PeopleCert
APMG-International