Opleiding: Persoonlijke Coaching Gettinvolved

Persoonlijke Coaching Gettinvolved
Bereik het volgende level in je leven en carriëre met persoonlijke coaching! 1 op 1 coaching is beschikbaar voor iedereen die professionele en/of persoonlijke doelen wil bereiken. Tijdens het één-op-één coachingstraject heb je sessies met een professionele coach die gecertificeerd is door de CCA. 

Methodologie

Je coach begeleidt je van 'waar je nu bent' naar de gewenste sitautie, 'waar je wilt zijn'. Je zult een Persoonlijk Ontwikkelingsplan opstellen om te werken aan doelen en acties in alle belangrijke gebieden van je leven waar je resultaten wilt behalen, zoals je relaties, familie, werk en financiën. De coaching zal ondersteunend, uitdagend, visiegericht en soms confronterend zijn. Dit alles met één doel: dat jij de beste versie van je leven leeft.

Duur

Je coach begint met minimaal 5 sessies. Afhankelijk van je doelen en voortgang kunnen er extra sessies worden geboekt. De sessies duren 1 uur en vinden online of fysiek plaats. Tussen de sessies door krijg je opdrachten om aan te werken ter voorbereiding op een nieuwe afspraak.

Meer...
€625
ex. BTW
Aangeboden door
Gettinvolved Trainings BV
Onderwerp
Niveau
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Coaching
Tijdstip
Overdag