Opleiding: Controle op herleidbaarheid van balansen, pipetten en thermometers in laboratoria 2025

Met welke apparatuur voer jij kalibratiewerkzaamheden uit? En welke frequentie hoort daarbij? Je leert en ervaart alles over kalibratiemethoden voor balansen, pipetten en thermometers.

Jij bent
Apparatuurbeheerder, kwaliteitscoördinator of analist die kalibraties/ apparaat-controles uitvoert

Inhoud
1. Module 1: E-learning voorafgaande aan de eerste cursusdag werk je op eigen gelegenheid de stof door die je voorbereidt op de norm, kritische meetapparatuur en onzekerheid. Ook hoor je al wat over balansen en kalibratie.
2. Module 2: Cursusdag naast nog aanvullende theorie over balansen en kalibratie gaan we op naar de praktijk voor de kalibratie/ controle van balansen.
3. Module 3: E-learning voorafgaande aan de tweede cursusdag bereid je je op eigen gelegenheid voor op kalibratie van thermometers en pipetten. Je leest alvast de achtergrond en de meetprincipes.
4. Module 4: Cursusdag we bespreken wat er komt kijken bij het kalibreren/ controleren van een thermometer en pipet en dan op naar de praktijk.
5. Module 5: Toetsmodule op eigen gelegenheid waarbij je het geleerde in de praktijk brengt. Tijdens de toets krijg je feedback op basis van de door jou gegeven antwoorden.

Meer...
€2.200
ex. BTW
Aangeboden door
QAducation
Onderwerp
Laboratoriumtechniek
Niveau
Duur
Tweedaagse training, 2 losse trainingsdagen
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 8
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Breda
vr 5 sep. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Cedeo Open