Opleiding: Online Patroonscursus, PO Deal aanbod

Ben je beginnend patroon en ga je nieuwe advocaat-stagiair begeleiden? Om advocaat-stagiairs te mogen begeleiden is per 1 oktober 2020 de patroonscursus door de Nederlandse Orde van Advocaten verplicht gesteld. 

Tijdens deze patroonscursus leer je hoe je succesvol als patroon op kunt treden. Hoe ben je een veilige haven voor de stagiair? Hoe enthousiasmeer je een stagiair? Je leert wat het inhoud om een goede patroon te zijn en hoe je daar aan de hand van jouw eigen karakter invulling aan kunt geven. Goede en professionele begeleiding door een patroon is uitermate belangrijk voor de ontwikkeling van stagiairs.

De cursus wordt gegeven door Kristine Ates en Anke Feenstra. Kristine Ates traint je op inspirerende wijze in de diverse vaardigheden die je nodig hebt om een succesvol patroon te zijn. Anke Feenstra deelt haar ervaringen in het begeleiden van stagiairs en legt uit waarom zij tot Patroon van het Jaar 2017 is uitgeroepen. Haar stagiairs gaven in hun nominatie aan haar als een boegbeeld en rolmodel te zien. Na het volgen van deze cursus heb je vele handvatten en tips hoe je jouw patronaat wilt invullen.

Onderwerpen
In deze cursus leer je meer over:
  • Coachings- en begeleidingsvaardigheden
  • Feedback geven
  • Coachen op stressbestendigheid
  • Kennis van de vernieuwde opleiding
  • Omgang met de huidige generatie stagiairs
  • Bewustwording en erkenning van de rol van patroon
Ook ontvang je de nieuwste druk van het boek De (pro)actieve patroon cadeau. Met dit boek in de hand kan de (aankomend) patroon zijn aansturing van de stagiair voorbereiden, onderbouwen en verfijnen. Een heel belangrijk instrument voor elke advocaat die niet graag goede stagiairs verliest.

Bestemd voor: advocaten, beginnende patroons
Meer...
€595
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
Effectief leidinggeven
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 10
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Online
wo 27 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Nederlandse Orde van Advocaten
NBA