Opleiding: Doorgaande groep persoonlijk leiderschap voor vrouwen

Ontwikkelcirkel voor vrouwen: Je zachte kracht ontwikkelen en onderhouden

Doorgaande groep voor vrouwen met jaarlijks 4 bijeenkomsten en een online community om jouw vrouwelijk leiderschap te ontwikkelen

De ontwikkelcirkel voor vrouwen is een unieke en doorlopende groep waar jouw vrouwelijke kracht en innerlijke wijsheid centraal staan. Dit programma biedt jou de gelegenheid om gedurende een jaar samen met een hechte en inspirerende groep vrouwen op een diepgaande reis van zelfontdekking en persoonlijke groei te gaan.

Waarom deze ontwikkelcirkel?
In een wereld die vaak gericht is op externe prestaties en competitie, biedt onze ontwikkelcirkel een verfrissende ruimte om je vrouwelijke energie en intuïtie te verdiepen. Dit programma is speciaal ontworpen om je te helpen de balans te vinden tussen je innerlijke kracht en de buitenwereld, en om je vrouwelijke leiderschap te versterken op een manier die authentiek en natuurlijk voor je voelt.

Deze cirkel biedt niet alleen een ruimte voor groei, maar ook voor het vieren van je unieke vrouwelijke kracht en de kans om je eigen unieke kwaliteiten te omarmen en te integreren, waardoor je een diepere verbinding met jezelf en anderen kunt aangaan.

Wat kun je verwachten?
Met vier bijeenkomsten per jaar krijg je de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen in een veilige en ondersteunende omgeving. Elke bijeenkomst heeft een specifiek thema dat je helpt om verschillende aspecten van je vrouwelijke kracht te verkennen en te integreren in je dagelijks leven.

Elke bijeenkomst staat in een het teken van een ander thema. Welk thema aan de orde komt ligt aan de behoefte van de groep. De inhoud bestaat uit verschillende methoden en werkvormen met een mooie opbouw, waaronder meditatie, visualisatie, lichaamswerk, systemisch werk, zelfonderzoek, korte uitleg, ademwerk, intervisie, ervaringsoefeningen, delen in de groep en creatieve oefeningen.

Naast de vier fysieke bijeenkomsten biedt de ontwikkelcirkel toegang tot een online community. In deze digitale ruimte vind je waardevolle content en inhoud die ter voorbereiding op de bijeenkomsten dienen, zoals artikelen, oefeningen en inspiratie. De community biedt een platform waar je niet alleen jezelf kunt ontwikkelen, maar ook anderen kunt inspireren en geïnspireerd kunt worden door de ervaringen en inzichten van mededeelnemers. Door actief deel te nemen aan deze online groep, vergroot je je betrokkenheid en haal je het meeste uit het programma, terwijl je een voortdurende ondersteuning en verbinding hebt met de groep, ook tussen de bijeenkomsten door.

Het programma
Je schrijft je in voor 1 jaar en voor 4 bijeenkomsten. Die volg je met dezelfde groep. Elke jaar in september kunnen nieuwe mensen instromen en is er ook de mogelijkheid om te stoppen. Je committeert je steeds weer opnieuw aan een jaar met 4 bijeenkomsten.

De eerste dag zal worden gehouden in oktober 2024. De data worden in overleg met de groep vastgelegd.

Elke dag een ander thema
Elke dag staat in een het teken van een ander thema. Welk thema aan de orde komt ligt aan de behoefte van de groep. Mogelijke onderwerpen kunnen zijn:

  • Ontdek je zachte kracht: Ontdek de kracht van je zachte benadering en hoe je deze kunt inzetten om invloed uit te oefenen en verandering te creëren. Leer hoe je jouw subtiele, doch krachtige energie kunt gebruiken om impact te maken in je leven en de wereld om je heen.

  • Zelfcompassie: Ontwikkel een vriendelijkere en begripvollere relatie met jezelf. Leer technieken om jezelf te ondersteunen in moeilijke tijden en om negatieve zelfpraat om te buigen naar liefdevolle zelfzorg. Ontdek hoe je vanuit een betere relatie met jezelf meer zelfacceptatie kunt ervaren en op een milde en positieve manier met jezelf kunt omgaan en jezelf van daaruit in de wereld kunt zetten.

  • Het helen van de moederwond: Onderzoek de impact van je relatie met je moeder en hoe dit je zelfbeeld en relaties beïnvloedt. Leer hoe je oude pijn kunt helen en jezelf kunt bevrijden van belemmerende patronen die zijn ontstaan in het contact met je moeder.

  • Ik en de ander: Verken het evenwicht tussen je eigen autonomie en het onderhouden van verbindingen met anderen. Leer hoe je trouw blijft aan jezelf zonder je eigen wensen en behoeften op te geven. Ontwikkel vaardigheden om voor jezelf op te komen, terwijl je in harmonie blijft met je omgeving.

  • Thuiskomen in je vrouwenlijn: Kijk naar de erfenis van vrouwelijke energie en patronen die je van eerdere generaties hebt ontvangen. Onderzoek hoe deze doorwerking invloed heeft op jouw leven en leer hoe je positieve kwaliteiten kunt benutten en beperkende patronen kunt doorbreken.

  • Verbinding met je innerlijke wijze vrouw: Ontdek en activeer de wijsheid die in je innerlijke vrouwelijke kracht ligt. Leer hoe je deze innerlijke bron van kennis kunt raadplegen voor persoonlijke inzichten en beslissingen.

  • Omgaan met emoties: Leer je emoties voelen en erbij aanwezig te zijn zonder dat je erdoor overweldigd wordt. Ontdek hoe je emoties kunt erkennen, uiten en integreren in je dagelijkse leven, zodat ze je niet overweldigen, maar juist een bron van inzicht en groei kunnen zijn.

  • Versterk je intuïtie: Versterk je intuïtieve vaardigheden en leer hoe je je innerlijke gids kunt vertrouwen. Ontwikkel technieken om je intuïtie te gebruiken bij het nemen van beslissingen en bij het navigeren door je levenspad.

  • Zorg voor je innerlijke kind: Verken de relatie met je innerlijke kind en hoe je deze kunt koesteren en helen. Leer hoe je oude, onverwerkte emoties kunt aanpakken en een gezonde en liefdevolle relatie kunt opbouwen met de jongere versie van jezelf.

  • Jouw innerlijke huwelijk: Onderzoek de balans tussen masculiene en feminiene kwaliteiten in jezelf. Leer je feminiene energie te omarmen en te versterken, waardoor je meer in harmonie met jezelf en je omgeving kunt leven. Ontwikkel de gezonde masculiene energie in jezelf waardoor je helder grenzen kunt aangeven, voor jezelf opkomen en dingen in de wereld zetten. Het in balans brengen van beide energieën in jezelf wordt ook wel het innerlijke huwelijk of het heilige huwelijk genoemd. Hoe meer deze in balans zijn hoe vreugdevoller, moeitelozer en effectiever je wordt je in je leven.


Is deze ontwikkelcirkel voor jou?
Deze ontwikkelcirkel is ideaal voor vrouwen die klaar zijn om hun vrouwelijke kracht te (her)vinden en te verdiepen in een ondersteunende en inspirerende omgeving.

Jij zult je hier thuis voelen als:

  • Jij je unieke balans van vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten wilt ontdekken en versterken. Je leert hoe je jouw persoonlijke mix van eigenschappen effectief kunt inzetten voor een evenwichtig leven en hoe je deze in harmonie kunt brengen.

  • Je op zoek bent naar een diepere verbinding met jezelf. Je ontdekt wie je werkelijk bent en wat je drijft. Je leeft vanuit een sterke innerlijke orientatie en kunt jouw kernwaarden authentiek uitdragen in je dagelijks leven.

  • Jij je eigenwaarde en zelfliefde wilt vergroten. Je ontwikkelt een stevige basis van zelfliefde en een verbeterde relatie met jezelf. Je voelt je meer in harmonie met wie je bent en leert jezelf met liefde en compassie te benaderen.

  • Je waarde hecht aan een ondersteunende gemeenschap. Je bouwt een netwerk van gelijkgestemde vrouwen op die je inspireren en ondersteunen, zowel tijdens de bijeenkomsten als in de online community. Je deelt ervaringen, ontvangt feedback en hebt een waardevolle steunstructuur ontwikkeld die je blijft begeleiden buiten de formele bijeenkomsten om.


Ben jij klaar om deze reis van zelfontdekking en groei te maken? Meld je dan aan voor onze ontwikkelcirkel en begin je avontuur naar een meer vervuld en krachtig leven.

Meer...
€1.500
ex. BTW
Aangeboden door
Marion - Teamcoaching - Training - Coaching
Onderwerp
Vrouwelijk leiderschap
Persoonlijk Leiderschap
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 6
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Zoetermeer
di 1 okt. 2024
Keurmerken aanbieder
NRTO
NOBTRA