Opleiding: BCS Foundation in Business Analysis

De training BCS Foundation in Business Analysis kan online of klassikaal worden gevolgd.

Klassikale training vindt plaats in Utrecht, Den Haag, Amersfoort, Amsterdam of Eindhoven. Ook is in-company training of maatwerk mogelijk. Hierboven staan de nu ingeplande trainingsmogelijkheden op basis van open inschrijving. Staat uw voorkeurslocatie er niet bij? Neem dan contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Deze certificering op basisniveau is nuttig voor IT-professionals die gedegen achtergrondkennis van bedrijfsanalyse nodig hebben. Vooral relevant voor bedrijfsanalisten, projectmanagers, bedrijfsmanagers en Business Change managers.
Voor deze training is geen specifieke voorkennis vereist.

In de training BCS Foundation in Business Analysis leert u de fundamenten van business analyse. Ook voor niet ICT-ers!

Omschrijving BCS Foundation in Business Analysis
In de training BCS Foundation Certificate in Business Analysis leert u de fundamentele kennis die nodig is voor een rol in bedrijfsanalyse. Dit is inclusief de vereiste rollen en competenties, evenals strategische analyse, bedrijfssystemen, procesmodellen en ontwikkeling van businesscases. Een business analist werkt samen met diverse stakeholders vanuit zowel de business als de ICT. Het betreft een veelzijdige functie waarbij een brede interesse en kennis wordt gevraagd. Belangrijke vaardigheden zijn het inrichten en verbeteren van processen en het opstellen van business requirements.

Inhoud BCS Foundation in Business Analysis
Na afloop van de training bent u bekend met het werkveld van de business analist. U heeft inzicht in strategische analyse, het ontwerpen en analyseren van bedrijfsprocessen en opstellen van business requirements (vereisten).

Programma
In deze professionele en praktijkgerichte training BCS Foundation in Business Analysis komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Wat is bedrijfsanalyse?
– De competenties van een bedrijfsanalist
– Strategie analyse
– Het bedrijfsanalyseprocesmodel
– Onderzoekstechnieken
– Analyse en management van stakeholders
– Bedrijfsprocessen modelleren
– De oplossing bepalen
– Een zakelijke en financiële case maken
– De vereisten vaststellen
– De vereisten documenteren en beheren
– De vereisten modelleren
– De vereisten leveren
– De bedrijfsoplossing leveren.

Praktische informatie
De training BCS Foundation in Business Analysis duurt 3 dagen. De kosten voor de training bedragen €1.350,-. Deze prijs is inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch en exclusief examengeld en BTW. Wanneer u de sheets tijdens de masterclass op uw eigen device wilt meelezen, dan dient u een eigen device mee te brengen. U ontvangt digitaal lesmateriaal in uw eigen online leeromgeving.

Examen BCS Foundation in Business Analysis
Het examen kan op een zelf uitgekozen datum en tijdstip worden ingepland en afgelegd. Indien u na de training het examen met goed gevolg heeft afgelegd, ontvangt u het certificaat EXIN BCS Foundation Certificate in Business Analysis. De kosten voor het examen bedragen €225,- excl. BTW.

Meer...
€1.350
ex. BTW
Aangeboden door
IT Management Group
Onderwerp
Business Analyse
Niveau
Duur
3 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Den Haag
ma 28 okt. 2024
Utrecht
ma 20 jan. 2025
Utrecht
ma 10 feb. 2025
Den Haag
ma 7 apr. 2025
Online
wo 27 aug. 2025
Utrecht
wo 3 dec. 2025
Keurmerken aanbieder
EXIN
CRKBO en BTW-vrijstelling
NRTO
VOI