Opleiding: Professional Scrum Product Owner 2| PSPO 2 (Advanced) | Nederlands

Met de PSPO-II training breid je jouw kennis uit als Product Owner

De Professional Scrum Product Owner Advanced training (PSPO-II) is gericht op Product Owners en Product Managers met ervaring. De training geeft inzicht in de ‘stances’ die product owners kunnen aannemen om succesvol te zijn. De training is inclusief het examen voor het PSPO-II certificaat van Scrum.org.

Agile Product Management is een fantastisch, maar ook complex vakgebied. Hoewel een training als Professional Scrum Product Owner een goed startpunt is, gaat de rol verder dan het Scrum Framework. In de training Professional Scrum Product Owner – Advanced kijken we naar de Stances van de Product Owner: Hoe wordt je een effectieve visionair, klant vertegenwoordiger, onderzoeker, beslisser, samenwerker en beïnvloeder? Deze training is een absolute must voor iedereen die zijn of haar eerste ervaring opgedaan als producteigenaar en er klaar voor is om nog meer impact te maken.

De PSPO-II is bijzonder geschikt voor gevorderde Product Owners en Agile Product Managers (die bijvoorbeeld binnen een SAFe organisatie werken). Ook is deze training geschikt voor wanneer je Product Owners wilt helpen groeien, bijvoorbeeld als Scrum Master of leidinggevende. Tijdens de training wordt veel in teamverband aan casussen gewerkt. Juist door het delen van jouw ervaring leer je samen en van elkaar, hoe je het beste waarde kunt leveren. Concreet gaat de training niet in op hoe Scrum in de basis werkt, of de verschillen met een plan gedreven aanpak (lees waterval), maar juist wel op hoe je nog effectiever kan zijn in je rol als Product Owner.

Sta je aan het begin van je carrière als Product Owner? Dan is de Professional Scrum Product Owner (PSPO-I) training meer geschikt.

Meer...
€1.495
ex. BTW
Aangeboden door
Epic Agility
Onderwerp
Scrum Product Owner
Niveau
MBO+
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NRTO
CRKBO en BTW-vrijstelling