Opleiding: Officiële opleiding Gespreksleider Intervisie, PO Deal aanbod

Heb je ervaring met intervisie en wil jij je eigen professionaliteit en/of de kwaliteit van uw organisatie verbeteren? Of wil je slim inhaken op de kwaliteitstoetsen van de Nederlandse Orde van Advocaten? Volg dan onze opleiding Gespreksleider Intervisie: een officiële opleiding waarin je leert hoe je intervisies kunt begeleiden als een deskundig gespreksleider.

De opleiding
Tijdens de opleiding behandelen we zowel de basismethode als andere vormen van intervisie. Je leert op een gestructureerde manier deelnemers van een intervisiegroep te laten leren middels een systematische uitwisseling van concrete werkproblematiek en gezamenlijke reflectie hierop. Daarnaast leert je het proces van kennis delen begeleiden, zodat de deelnemers beter inzicht krijgen in hun eigen werkwijze. Met als doel: de deelnemers veranderen en verbeteren hun werkwijze, om zichzelf verder te professionaliseren.

Dit leer je nog meer

  • Hoe start je een intervisie?
  • Hoe stel je de juiste vragen om tot de kern van het dilemma te komen?
  • Hoe zorg je ervoor dat er leerdoelen worden gesteld?
  • Wat zijn de valkuilen van de gespreksleider?
  • Uiteraard oefenen we tijdens de cursus met intervisiegesprekken, aan de hand van vraagstukken die de deelnemers zelf aandragen.


Na afloop voldoe je aan deze eisen
Heb je de opleiding gevolgd? Dan voldoe je aan één van de opleidingsvereisten die de NOvA stelt aan een advocaat-gespreksleider in de Verordening op de vakbekwaamheid. 

Voor deze opleiding hanteren we een minimum van vijf deelnemers.

Meer...
€1.095
ex. BTW
Aangeboden door
Sdu Opleidingen & Events
Onderwerp
Gespreksleiding & Modereren
Intervisie
Niveau
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 12
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Veenendaal
di 4 feb. 2025
Keurmerken aanbieder
Cedeo
Nederlandse Orde van Advocaten
NBA