Opleiding: PE SEH 2024 - Woningverhuurhypotheek (e-learning)

Met de E-learning Woningverhuurhypotheek ga je dieper in op de aspecten die je in de praktijk tegenkomt bij de aankoop, financiering en verhuur van een woning. 

Voor wie is deze e-learning bedoeld? 
Deze e-learning is bedoeld voor financieel professionals die zich willen verdiepen in deze specifieke hypotheekvorm en dan vooral de hypotheekadviseur die klanten wil adviseren over het kopen van een woning om te verhuren.

Daarnaast kan de e-learning ook interessant zijn voor andere financiële professionals, zoals financieel planners. Zij kunnen hun klanten adviseren over de financiële aspecten van het verhuren van een woning en kunnen met behulp van de e-learning hun kennis op dit gebied vergroten.

De inhoud van de e-learning
In de e-learning komen verschillende belangrijke onderwerpen aan bod, waaronder de wet- en regelgeving die van toepassing is op het verhuren van een woning, het bepalen van de waarde van de woning en het berekenen van het rendement, de rechten en plichten van de huurder, het indienen van een financieringsaanvraag voor een woningverhuurhypotheek en het vaststellen van het advies voor de klant.

Wat levert de E-learning Woningverhuurhypotheek mij op? 
De e-learning over woningverhuurhypotheken vergroot jouw kennis over deze specifieke hypotheekvorm. Hierdoor kan je jouw klanten beter adviseren. Je verdient ook 3 PE SEH-punten in categorie B en 3 PE CFP-punten voor Kennis en Actualiteit (K&A).

Meer...
€85
ex. BTW
Aangeboden door
Lindenhaeghe
Onderwerp
Hypotheekadviseur
Permanente educatie (PE)
Niveau
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
E-Learning
Aantal deelnemers
Max: 100
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
ISO 9001:2015
ISO register
NRTO
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2020
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2022
Winnaar Beste Opleider van Nederland 2023