Opleiding: Virtuele Merkambassadeurs

Generatieve AI verandert de manier waarop merken communiceren met mensen. De ontwikkeling van chatbots, virtuele influencers en AI companions als Pi en Replika komen nu samen. Virtuele merkambassadeurs maken merken persoonlijker. Deze technologie biedt nieuwe manieren om content te creëren en interactie te bevorderen op social media. Maar de impact reikt verder dan marketing; het biedt ook strategische kansen voor merken en organisaties.

Voor wie?

Deze training richt zich op professionals die merken opbouwen en laten groeien. Dit omvat marketing-, communicatie- en mediaprofessionals, e-commerce managers en (social) content managers en makers.

Omschrijving

Virtual brand ambassadors veranderen de manier waarop merken communiceren. Waar liggen de kansen? En wat zijn inspirerende voorbeelden? 

Deze training biedt inzicht in hoe virtuele influencers je marketingstrategie kunnen versterken, PR-waarde kunnen creëren en als merkambassadeurs kunnen fungeren. Leer hoe je GenAI inzet om digitale humans te ontwikkelen en intelligent te maken. Ontdek hoe je een virtuele merkambassadeur creëert die op grote schaal persoonlijke relaties opbouwen met de doelgroep en klanten.

Meer...
€395
ex. BTW
Aangeboden door
Emerce Academy
Onderwerp
Niveau
Looptijd
3 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 5
Max: 15
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Zoom
vr 8 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
E-Academy