Opleiding: Employee Advocacy

Organisaties vergeten vaak de kracht van medewerkers als online ambassadeurs. Dit terwijl zij de beste vertegenwoordigers kunnen zijn van een bedrijf. De aandacht van social media verschuift snel naar corporate accounts, maar de impact van medewerkers kan veel groter zijn.Ontdek tijdens deze training de verborgen kracht van je bedrijf: het team.

Voor wie is deze training?

Deze training richt zich hoofdzakelijk op marketing-en communicatieprofessionals die verantwoordelijk zijn voor social media en opzoek zijn naar manieren om de (merk)bekendheid en het organische bereik van hun organisatie te vergroten.

Omschrijving

Social media zijn tegenwoordig essentieel voor organisaties om te communiceren, hun merk te versterken, klanten aan te trekken en relaties te onderhouden.

Deze training richt zich op het activeren van medewerkers om namens de organisatie te communiceren. Dit vergroot niet alleen het bereik, maar ook de geloofwaardigheid van organisatie boodschappen. Iedereen kan tegenwoordig een creator zijn en bijdragen aan de organisatiedoelen.

Medewerkers beschikken over uitgebreide, maar vaak onbenutte netwerken op platforms zoals LinkedIn. De gemiddelde LinkedIn-gebruiker heeft bijvoorbeeld 1300 connecties. Door deze netwerken effectief in te zetten, kunnen organisaties met slechts 50 medewerkers een potentieel bereik van 65.000 professionals en hun connecties en netwerken bereiken.

Meer...
€795
ex. BTW
Aangeboden door
Emerce Academy
Onderwerp
Arbeidsmarktcommunicatie
Niveau
Looptijd
8 dagen
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 5
Max: 15
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Rotterdam, Het Industriegebouw
do 7 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
E-Academy