Opleiding: PAL 1| Professional Agile Leadership| Nederlands

Ontwikkel jezelf optimaal als een Agile Leader met deze 2-daagse training én certificering van Scrum.org.

Is het jouw uitdaging om binnen een Agile transitie focus te leggen op mensen en mindset? Heb jij als belangrijkste doel om de cultuurverandering teweeg te brengen? Dan is onze Professional Agile Leadership training iets voor jou. Deze certificering geeft je namelijk de tools om een verandering binnen de organisatie in gang te zetten en te besturen.

In 2 dagen ben jij compleet uitgerust als Professional Agile Leader

Eén van de uitdagingen van het management is vaak hoe zij moeten omgaan met interne weerstand bij een Agile transitie. Hoe overwin je deze weerstand en zorg je ervoor dat iedereen gemotiveerd en vol vertrouwen en energie deelneemt aan de transitie? Deze gecertificeerde training geeft je alle tools en inzichten om van een Agile practitioner door te gaan naar een Agile leader. Het geeft je het juiste gereedschap om het senior management te kunnen overtuigen van de waarde van een Agile transformatie.

Met deze PAL-training staat verdieping over transformaties en leiderschap centraal. Wil jij je bekwamen in het begeleiden en coachen van individuen in jouw team? Dan is de Gecertificeerd Agile Coach – Professional (ICP-ACC) training een betere match voor jou.

Ons Professional Agile Leadership programma is een unieke tweedaagse praktijkgerichte training. Alle Agile leadership competenties en kwaliteiten worden verder ontwikkeld. We trainen mensen in effectief leiderschap en we helpen je om een betere (Agile) leider te worden, ongeacht de huidige rol. De rode draad van deze training is het verbeteren van de werkomgeving aan de hand van Agile waarden, best practices en diverse methodieken. Na het volgen van deze 2-daagse training heb jij een nieuwe stap gemaakt om jouw rol als Agile leider te intensiveren.

Wat jij leert

  • De waarde van Agile: waarom is een Agile mindset voor organisaties een goed idee en wat betekent dit voor leiders in een organisatie?
  • Ontwikkelen van Mensen en Cultuur: op basis van een volwassenheidsmodel voor teams bepalen we de juiste interventies om teams te laten groeien en belemmeringen op te lossen.
  • Meten van waarde en Agility: hoe weet je of je op de juiste weg bent in de verandering en of maximale waarde is geleverd? 
  • Leider maken groei mogelijk: de rol van visie, waarden, helderde kaders en doelstellingen 
  • Uitdagingen van een Agile Leider: naast anderen helpen te groeien staan we stil bij persoonlijk leiderschap. Welke activiteiten dragen bij en welke staan in de weg van effectief Agile leiderschap?
Meer...
€1.495
ex. BTW
Aangeboden door
Epic Agility
Onderwerp
Agile Leiderschap
Leiderschap
Niveau
MBO+
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 4
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
De Ruijterkade 112 F, 1011AB Amsterdam
ma 9 dec. 2024
Keurmerken aanbieder
NRTO
CRKBO en BTW-vrijstelling