Opleiding: Jaartraining ZINGEVING - Combinatie van Oosterse en Westerse inzichten

Jaartraining Zingeving 

Wat geeft zin en betekenis aan jouw bestaan? De jaartraining ‘zingeving’ neemt je mee op een persoonlijke reis naar bezinning en zingeving in je persoonlijke en professionele leven. Vanuit een vrije en open geest word je bewust wie je ten diepste bent en wat de ankers zijn van jouw bestaan.

Jezelf én anderen bezielen

De jaartraining zingeving is een persoonlijk ontwikkelingstraject voor mensen die zichzelf en anderen willen verrijken met betekenis en diepgang. De jaartraining richt zich op leidinggevenden, coaches, trainers of begeleiders, die hun intuïtieve en spirituele potentieel willen ontwikkelen om zichzelf en anderen te bezielen. 

Gesprekken met diepgang

Met ondersteuning van verdiepende onderlinge gesprekken, meditatie- en reflectieoefeningen, ga je op zoek naar diepere en spirituele waarden die zin geven aan je bestaan. We werken met methoden uit voice dialogue, opstellingen, en energiewerk. Stilte en reflectiemomenten zijn belangrijk om dieper door te kunnen dringen in de essentie van jouw levensvragen.

Tussen de lesblokken reflecteer je online op jouw ontwikkeling en is er ruimte voor persoonlijke begeleiding.

Wat leer je in de jaartraining zingeving ?

Oosterse en Westerse invalshoeken brengen je naar een diepere beleving van jouw doel en zielemissie. Een vrije geest is de basis om te ontdekken waar jouw bezieling ligt en hoe je hier persoonlijk en professioneel vorm aan geeft.

In de jaartraining zingeving ontwikkel je jezelf van binnenuit en ontdek je de ankers van jouw bestaan. Met een basishouding van oordeelloosheid en mededogen leer je naar jezelf te kijken en ook anderen te inspireren op hun weg naar een betekenisvol en zinvol leven.

Algemene informatie:

  • De jaartraining zingeving bestaat uit 6 lesdagen met avondprogramma, met tussentijds online reflectie- opdrachten en oefeningen.  
  • Begeleider: Ben Hoogenboom
  • Locatie: Conferentieklooster Samaya in Werkhoven (Utrecht)
  • Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonische kennismaking..
Meer...
€1.955
Vrij van BTW
Aangeboden door
ZenCenter
Onderwerp
Voice Dialogue
Zingeving
Niveau
HBO
Looptijd
6 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 6
Max: 10
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Werkhoven (Utrecht)
ma 31 mrt. 2025