Opleiding: Participatie voor vergunningverleners

Vergunningverleners, bouwplantoetsers en beleidsmedewerkers ruimtelijke ordening leren tijdens de training 'Participatie voor vergunningverleners' welke verplichtingen de Omgevingswet heeft op het gebied van participatie.

Jullie gaan daadwerkelijk aan de slag met het toetsen van aanvragen en het beoordelen van participatieverslagen. Natuurlijk op basis van jullie eigen participatiebeleid zodat het geleerde meteen toe te passen in het dagelijkse werk.

Een training volgen samen met collega’s? Kies voor een incompany training die past bij jullie leerwens en de werkwijze binnen jullie organisatie.

Participatiecursus.nl is het trainingsbureau voor maatwerktrainingen. Zo wordt er rekening gehouden met het soort opgaven waar jullie aan werken, met participatiebeleid van de organisatie en het niveau van de deelnemers.

We kunnen deze training aanbieden in een dagdeel (kosten € 1495) of in een hele dag (kosten € 2395). Deze prijs is gebaseerd op 1 trainer. Is de groep te groot voor 1 trainer, dan passen we de offerte aan o.b.v. 2 trainers. 

Meer...
Aangeboden door
Participatiecursus
Onderwerp
Niveau
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
In-company / Maatwerk
Aantal deelnemers
Min: 4
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
NOBTRA