Opleiding: Compliance Coach

Heb je als compliance professional behoefte aan een sparringpartner of loop je tegen vraagstukken aan waarop je het antwoord niet weet? Wil je overleggen over de manier waarop je jouw functie uitvoert of dilemma’s uit jouw werk voorleggen aan een senior compliance officer? Wij kunnen je van dienst zijn met jouw compliance coachingsvragen.

Onze compliance coaches
Wij zijn specialisten op het gebied van compliance en, door onze ervaring, een goede sparringpartner en coach voor compliance officers. We bieden ondersteuning door middel van coaching-gesprekken. We kunnen een korte serie gesprekken inplannen bij specifieke coachingsvragen, maar ook ad hoc gesprekken zijn mogelijk.

Ben je een compliance officer en zoek je professionele ondersteuning en opleiding voor jouw dagelijkse werkzaamheden? Het Nederlands Compliance Instituut biedt hiervoor de Compliance-Coaching-on-the-job aan.

Compliance-Coaching-on-the-job
Dit traject omvat onder andere:

  • Sparringpartner bij complexe vraagstukken of dilemma’s
  • Review van opinies of rapportages
  • Review van opgestelde beleidsstukken

Daarnaast helpen we bij het adviseren over nieuwe wettelijke ontwikkelingen, het beoordelen van PARP-documentatie, en het evalueren van compliance opinies. We fungeren als sparringpartner voor jouw compliancefunctie.

Het coaching traject is voor de duur van 6 maanden en omvat maximaal 24 uur ondersteuning.

Meer...
€4.248
ex. BTW
Aangeboden door
Nederlands Compliance Instituut
Onderwerp
Compliance
Coaching
Niveau
Looptijd
24 dagen
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Coaching
Tijdstip
Overdag
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling
NRTO
Landelijke vereninging van Vertrouwenspersonen