Opleiding: Full-Stack Essentials: Training voor Professionals zonder Technische Achtergrond

Algemene omschrijving

De training Full-Stack Essentials biedt een uitgebreide inleiding op hedendaagse softwareontwikkeling en is uitermate geschikt voor zowel softwareontwikkelaars als professionals die nauw samenwerken met ontwikkelteams. In plaats van te richten op één specifieke technologie, biedt de training Full-Stack Essentials een breed overzicht van de belangrijkste aspecten van softwareontwikkeling. Je zult een holistisch inzicht krijgen in hoe de verschillende componenten binnen een softwareproject samenwerken, van versiebeheer tot front-end en back-end ontwikkeling. Dit maakt de training Full-Stack Essentials bijzonder waardevol voor iedereen die meer wil leren over de volledige levenscyclus van softwareontwikkeling.

Tijdens de training, Full-Stack Essentials worden alle essentiële onderdelen van softwareontwikkeling behandeld, van het initiële concept tot de uiteindelijke oplevering. Hierbij wordt de nadruk gelegd op het begrijpen van hoe de verschillende technologieën en processen samenwerken om een volledig functionerende applicatie te ontwikkelen. Onderwerpen zoals versiebeheer, front-end en back-end ontwikkeling, databases en DevOps komen uitgebreid aan bod. Je leert de basis van hedendaagse ontwikkelmethoden kennen en je krijgt praktische handvatten om deze in hun eigen projecten toe te passen. Tevens biedt de training Full-Stack Essentials inzicht in populaire ontwikkelmethodieken, zoals Scrum en Continuous Delivery (CD).

De training Full-Stack Essentials is niet alleen geschikt voor ervaren softwareontwikkelaars, maar ook voor professionals die nauw met ontwikkelteams samenwerken, zoals Product Owners en Scrum Masters. Door een breder begrip te krijgen van het hele softwareontwikkelproces, kunnen deze professionals effectiever communiceren met hun teams en beter inzicht krijgen in de technische uitdagingen van projecten. Voor wie nieuw is in de ICT-wereld, is er de mogelijkheid om een optionele introductiedag te gaan volgen, waarbij geen technische voorkennis nodig is. Dit maakt de training Full-Stack Essentials toegankelijk voor een breed publiek, ongeacht de achtergrond of ervaring.

Doelgroep

De training Full-Stack Essentials is gericht op softwareontwikkelaars die met de hele pallet van een full-stack-applicatie in aanraking willen komen. Tevens is de training Full-Stack Essentials geschikt voor managers, directeuren en klanten die graag de termen van full-stack willen begrijpen.

Het leukste is natuurlijk een combinatie. Dat wil zeggen, de training Full-Stack Essentials is bedacht om leidinggevenden en softwareontwikkelaars dichter bij elkaar te brengen. Klant en leverancier. Alfa en bèta. Omdat er in de training Full-Stack Essentials het boeiende met het leuke wordt gecombineerd, is dit het ideale relatiegeschenk.

Leerdoelen

Door de training Full-Stack Essentials te volgen, zul je de volgende kennis en vaardigheden verkrijgen:

  • Kennis van de volledige softwareontwikkelingscyclus, van versiebeheer tot front-end en back-end ontwikkeling.
  • Kennis van technologieën, zoals:
    • Git.
    • Maven.
    • Spring.
    • Rest.
    • JSON.
  • Inzicht in front-end technologieën, zoals:
    • HTML.
    • CSS.
    • JavaScript.
    • DOM (Document Object Model).
  • Omgaan met databases, SQL en ORM-hulpmiddelen, zoals Hibernate.
  • Kennis van DevOps-praktijken, Continuous Delivery (CD) en Jenkins.
  • Vertrouwdheid met Scrum, evenals de rollen van Product Owner en Scrum Master.
  • Kennis van het MVC-ontwerpmodel en hoe het in moderne softwareontwikkeling wordt toegepast.
  • Inzicht in NodeJS en het gebruik ervan binnen back-end systemen.
  • Binnen een ontwikkelteam samenwerken met gebruik van moderne hulpmiddelen en technieken.

Voorkennis

Aangezien de training Full-Stack Essentials op een aanschouwelijke manier gevolgd kan worden, heb je geen specifieke voorkennis nodig om deel te mogen nemen.

Als toeschouwer ontwikkel je niet mee aan het project, maar krijg je tijdens de training Full-Stack Essentials een indruk van de verschillende technologieën, zodat je een beter beeld kan vormen bij de betekenis en functie van de verschillende technologieën.

Indien je tijdens de training Full-Stack Essentials mee wilt ontwikkelen aan het project, dan kan een redelijke behendigheid in programmeren goed van pas komen.

Meer...
€695
ex. BTW
Aangeboden door
Startel bv
Onderwerp
Full stack developer
Niveau
Looptijd
1 dag
Taal
nl
Type product
cursus
Lesvorm
Klassikaal
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Startel (Drachten)
vr 25 okt. 2024
Virtual
vr 25 okt. 2024
Startel (Drachten)
di 26 nov. 2024
Virtual
di 26 nov. 2024
Startel (Drachten)
di 17 dec. 2024
Virtual
di 17 dec. 2024
Startel (Drachten)
vr 17 jan. 2025
Virtual
vr 17 jan. 2025
Startel (Drachten)
ma 17 feb. 2025
Virtual
ma 17 feb. 2025
Startel (Drachten)
ma 17 mrt. 2025
Virtual
ma 17 mrt. 2025
Keurmerken aanbieder
AgilePM - Agile Project Management (APMG)
ASL
Axelos
BISL
EC-Council
EC-Council Certified
EXIN
ITIL
Lean IT
NRTO