Opleiding: Scaled Agile Framework : Implementing SAFe 6.0 (SPC)

Implementing SAFe (SPC Certificering) Training

Een grote organisatieverandering vraagt om visie en daadkracht. Als SAFe Program Consultant (SPC) word jij de sleutel tot een succesvolle Lean-Agile SAFe®️ transformatie. Jij helpt jouw organisatie zich aan te passen aan een snel veranderende markt. Leer teams trainen, collega’s ondersteunen en zorg ervoor dat jouw organisatie toekomstbestendig is.

Tijdens deze vierdaagse training leer je hoe je een Lean-Agile transformatie kunt leiden en de principes van het Scaled Agile Framework (SAFe®️) toepast. Het programma is ideaal voor mensen die al ervaring hebben met Lean/Agile en biedt de kans om diepere kennis en vaardigheden op te doen.

Gold SPCT Partnership
Connected Learning werkt samen met Kegon Academy en Wibas Nederland om deze trainingen aan te bieden. Als Gold-SPCT partner van Scaled Agile Inc. bieden zij samen met ons deze trainingen aan. Tijdens de lessen zijn altijd een SAFe Program Consultant Trainer en Co-trainer aanwezig.

Je leert hoe je programma’s coacht, Agile Release Trains lanceert, Continuous Delivery Pipelines bouwt met DevOps, en Lean Portfolio’s ontwikkelt.

De training is verdeeld over vier dagen. De eerste twee dagen, Leading SAFe®️, richten zich op het overbrengen van SAFe binnen je organisatie. De laatste twee dagen gaan in op het implementeren van SAFe. Na afloop van het examen ontvang je de officiële certificering als SAFe®️ Program Consultant (SPC).

Programma-overzicht

Dag 1 & 2: Leading SAFe®️

  • Introductie van het Scaled Agile Framework
  • Lean-Agile leiderschap
  • Teams en Trains opzetten
  • Program Increment (PI) Planning
  • DevOps en Release on Demand
  • Lean Portfolio Management
  • Voorbereiding op het examen

Dag 3 & 4: Implementeren van SAFe®️

  • SAFe implementeren
  • Agile Release Trains lanceren en coachen
  • Uitbreiden naar het portfolio-niveau
  • Verbeteren en behouden van de transformatie

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor consultants, veranderingsmanagers, leiders in Agile-transformaties, productmanagers, projectmanagers, IT-professionals, en bedrijfsarchitecten die een SAFe-transformatie willen leiden of ondersteunen.

Tijden
De trainingsdagen starten om 08:30 en eindigen om 17:30, inclusief pauzes.

Taal
Het materiaal is engelstalig, de training wordt standaard in het Engels gegeven echter er is ook altijd een Nederlands sprekende trainer bij. En wanneer de groep en beide trainers Nederlandstalig zijn en ook in het Nederlands wensen te ontvangen dan passen wij dit "on the spot" met toestemming van de groep aan. Goede kennis van de engelse taal is gezien het materiaal en examen een must. 

Examen
Na de training krijg je een examenpoging voor het SPC schap bij Scaled Agile Inc. Indien gewenst en in overleg met de trainer geven wij een examen voorbereidingsessie voor de groep zodat de slagingskans wordt vergroot.

Zo zorg je ervoor dat je organisatie klaar is voor de toekomst!

Meer...
€3.295
ex. BTW
Beoordeling
8.0 (1)
Aangeboden door
Connected learning
Onderwerp
SAFe Agile
Niveau
Looptijd
4 dagen
Taal
en
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 12
Max: 24
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Utrecht
di 26 nov. 2024
Utrecht
di 4 feb. 2025
Amsterdam
di 25 feb. 2025
Amsterdam
di 25 mrt. 2025
Amsterdam
di 3 jun. 2025
Utrecht
di 17 jun. 2025
Amsterdam
di 30 sep. 2025
Utrecht
di 7 okt. 2025
Keurmerken aanbieder
AgilePM - Agile Project Management (APMG)
APMG Change Management
APMG-International
ITIL
Lean IT