Opleiding: Coaching

Life Coach voor mensen met stress, burn-out, hoogsensitief zijn of aan hun persoonlijke ontwikkeling willen werken 

Ben je op zoek naar groei, maar zit je vast?
Ervaar je stress of heb je een burn-out?
Vind je het lastig om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt voelt?

Geen zorgen, ik kan je helpen!

Mijn naam is Linda van Reijn, een ervaren Life Coach in Den Haag. Met meer dan 16 jaar ervaring heb ik al meer dan 4180 mensen geholpen om hun mooiste leven te leven. Ik geloof dat iedereen zijn potentieel kan ontdekken en persoonlijke groei kan bereiken.

Of je nu worstelt met stress, burn-out, hoogsensitief bent of simpelweg aan je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, ik kan je helpen om in balans te komen en je leven vorm te geven.

Stress en burn-out komen steeds vaker voor in onze moderne samenleving. De druk van het dagelijks leven kan overweldigend zijn en leiden tot uitputting. Gelukkig hoef je er niet alleen mee te blijven zitten.

Snelle resultaten met mijn INTUÏTIEVE aanpak

Met mijn unieke INTUÏTIEVE aanpak kom ik snel tot de kern van je problemen (uitdagingen). Dit betekent dat je vaak geen langdurig traject nodig hebt, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook geld!

Samen zullen we werken aan het ontdekken van jouw innerlijke kracht en het aanleren van tools en technieken om met stress om te gaan. Ik zal je begeleiden bij het creëren van een gezonde balans tussen werk en privé, het verminderen van stress en het vinden van innerlijke rust. Het is mijn passie om jou te helpen om je mooiste leven te leven.

Laten we samen aan de slag gaan. Je staat er niet alleen voor, ik ben er voor jou!

Neem contact met me op voor een gratis kennismaking.

Tot snel!

Hartelijke groeten, 

Linda van Reijn

Meer...
€-1.000
Vrij van BTW
Aangeboden door
“In je Kracht” Trainingen, Coaching & Healing
Onderwerp
Coaching
Niveau
Looptijd
10 dagen
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Coaching
Tijdstip
Zondag