Opleiding: Oriëntatiebijeenkomst Vertrouwenspersoon

Een vertrouwenspersoon is het eerste aanspreekpunt voor medewerkers die te maken hebben (gehad) met ongewenst gedrag. De vertrouwenspersoon biedt een luisterend oor en ondersteunt de medewerker bij het vinden van een gepaste oplossing. Daarnaast is de vertrouwenspersoon er ook om de organisatie te informeren en de directie advies te geven, gevraagd of ongevraagd.

Het werk van een vertrouwenspersoon is niet altijd eenvoudig en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee. Het is daarom van groot belang dat een vertrouwenspersoon goed is opgeleid en beschikt over de nodige kennis en vaardigheden om goed voorbereid aan de slag te kunnen.

Overweeg je om als vertrouwenspersoon aan de slag te gaan en/of de opleiding tot vertrouwenspersoon te volgen? Twijfel je nog of wil je eerst wat meer weten over wat het exact inhoudt?

Tijdens deze bijeenkomst verkennen we de belangrijke rol van vertrouwenspersoon. We vertellen over de inhoud van het werk, bespreken enkele casussen en dilemma’s en beantwoorden graag vragen. Uiteraard geven we ook meer informatie over de opleiding en wat daarvan verwacht kan worden. Mocht je na deze cursus de opleiding bij ons gaan volgen, dan krijg je de helft van het cursusbedrag terug van ons.

Meer...
€86
ex. BTW
Aangeboden door
Compliance Insights Academy
Onderwerp
Vertrouwenspersoon
Niveau
Looptijd
4 dagen
Taal
nl
Type product
Lesvorm
Evenement
Aantal deelnemers
Min: 10
Max: 30
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
Koninginnegracht 60, 2514 AE Den Haag
di 18 feb. 2025