Opleiding: Professional Scrum Master | PSM 1| Nederlands

Als Scrum Master krijg je meer grip op je team en de processen die er spelen!

Professional Scrum Master (PSM-I) is een tweedaagse training die de principes en procestheorie behandelt die ten grondslag liggen aan het Scrum-framework, en de rol van de Scrum Master daarin. Deze training is een combinatie van theorie en team gebaseerde oefeningen, en leert wat de kern vormt van Scrum. Gedurende de training wordt je uitgedaagd om te denken in termen van de Scrum-principes, zodat je beter begrijpt wat je moet doen als je terugkeert naar je eigen werkomgeving.

De PSM-training van Scrum.org is veel meer dan alleen een set slides. In deze training werk je samen in een team aan praktijkcases met andere deelnemers. Deze training bestaat uit discussies en praktische oefeningen op basis van praktijkcases.

Ben jij of word jij Scrum Master binnen een team? Werk je dagelijks in een team? Hou je van faciliteren? Denk je erover om Scrum Master te worden? Dan is dit de Scrum Master opleiding voor jou. Deze training is uitermate geschikt voor teamleden of projectmanagers die werken in Agile organisaties en Scrum tot in detail willen begrijpen en toepassen.

Meer...
€1.195
ex. BTW
Aangeboden door
Epic Agility
Onderwerp
Professional Scrum Master I (PSM I)
Scrum Master
Niveau
MBO
Looptijd
2 dagen
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Min: 4
Max: 20
Tijdstip
Overdag
Tijden en locaties
De Ruijterkade 112F, 1011AB te Amsterdam
ma 18 nov. 2024
Keurmerken aanbieder
NRTO
CRKBO en BTW-vrijstelling