Opleiding: Training Sterk Teamwerk

Om een stevig huis te bouwen, heb je eerst een stevige fundering nodig. Dit is wat veel organisaties nog lastig vinden of vergeten. Met “Sterk Teamwerk” helpen we je team beter te presteren en succesvol veranderingen vorm te geven.

Training beschikbaar voor groepen (individueel inschrijven is niet mogelijk)

In de korte variant van Sterk Teamwerk lopen we in twee dagen door de pyramide van Lencioni heen. Iedereen vult vooraf een persoonlijkheidsvragenlijst in. Het rapport inclusief kleurenprofiel wordt aan de hand van interactieve oefeningen wordt. Hieruit volgt ook een groepsrapportage. 

Verder komen de onderwerpen vertrouwen, duurzame conflicten, resultaten, verantwoordelijkheid en betrokkenheid aan bod. 

Onze trainingen zijn altijd een mix van theorie en doen. We vinden het vooral belangrijk dat je er direct iets mee kan in de praktijk. 

Sterk teamwerk is ook beschikbaar als kwartaalprogramma en als jaarporgramma. Bij een programma duiken we tot in de diepte in je team en werken we gericht aan voraf opgestelde doelen. Fun elementen die een relatie hebben tot samenwerken zijn onderdeel van de programma's. Denk bijvoorbeeld aan een boksworkshop, een escaperoom of een kookworkshop. 

Meer...
Aangeboden door
In Good Company
Onderwerp
Niveau
Duur
Er is voor deze training veel maatwerk mogelijk betreft duur en onderwerpen. Hierop wordt ook de prijs gebaseerd. Neem hiervoor contact met ons op of bekijk de website!
Taal
nl
Type product
training
Lesvorm
In-company / Maatwerk
Aantal deelnemers
Min: 2
Max: 8
Tijdstip
Overdag