Opleiding: Teamcoaching MT of Directie

Transitie in Teams

In een performing team hebben medewerkers de ruimte en werken ze creatief samen vanuit ieders talent en eigenheid. Dit team vertrouwt elkaar, voert constructieve dialogen en neemt ieder zijn eigenaarschap.

Als team werken ze effectief aan resultaten, uitgevoerd door mensen met relevant vakmanschap en de juiste (digitale) middelen. Het team functioneert goed binnen de organisatie. Wij begeleiden teams naar hun ideaal.

Helaas is er vaak gedoe in teams. Is er onvoldoende vertrouwen, worden conflicten niet goed uitgewerkt en resultaten niet gehaald.  

In dit programma gaan we met de leidinggevende en het team op reis. Niet door een enkele heidag te organiseren maar in ritme werken aan wat nodig is voor dit team.

Het team kan een CEO met zijn directieteam zijn, of een directeur met zijn MT. 
We werken aan het voeren van gesprekken met diepgang, ook als dit lastig is, juist als het lastig is. Onderling vertrouwen biedt grenzeloze mogelijkheden en maakt ongekende krachten los bij mensen in organisaties.

Het accent van dit programma ligt op de transitie van de organisatie. In twaalf maanden gaat de directie zelf actief stilstaan wat hun leidende rol hierin is. Mission Matters wil onderling vertrouwen, of sociale veiligheid, een plek geven in de dagelijkse manier van werken binnen de directie en hun MT’s.

Meer...
€21.000
ex. BTW
Aangeboden door
Mission Matters BV
Onderwerp
Teamcoaching
Niveau
HBO Master
Duur
12 maanden
Taal
nl
Type product
Lesvorm
In-company / Maatwerk
Aantal deelnemers
Min: 2
Tijdstip
Overdag, Avond
Keurmerken aanbieder
CRKBO en BTW-vrijstelling