Opleiding: Actualiteitencursus personenschade

"Leerzame casussen en goede interactie tussen cursusleidster en de deelnemers."

Inhoud

Programma:

arresten Hoge Raad en de relevantie hiervan voor de dagelijkse praktijk;

ontwikkelingen op actuele themas;

lagere rechtspraak voor de dagelijkse praktijk.




NB: Om de inhoud van deze cursus zo actueel mogelijk houden, maken we het volledige programma pas bekend tijdens de bijeenkomst.

Werkwijze

Deze actualiteitenbijeenkomst sluit volledig aan op de praktijk. We behandelen actuele ontwikkelingen en bieden ruimte voor interactie met vakgenoten. Zo leer je met en van elkaar

Materiaal

In de online leeromgeving zal de PowerPoint worden geplaatst.

Laatste ontwikkelingen personenschade
Tijdens deze actualiteitencursus word je aan de hand van recente jurisprudentie en actuele thema’s bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van personenschade.
Met deze cursus ben je in één keer weer helemaal up-to-date. Zo werk je optimaal aan je eigen ontwikkeling als professional.

De online bijeenkomst bestaat uit drie delen. Allereerst staat de docent stil bij de belangrijkste arresten van de Hoge Raad en de relevantie hiervan voor de dagelijkse praktijk. Tijdens het tweede deel worden de ontwikkelingen besproken op een aantal actuele thema’s. Tijdens het derde deel komt de lagere rechtspraak voor de dagelijkse praktijk aan de orde.

Wat is de doelgroep
De cursus is interessant voor letselschade advocaten, belangenbehartigers, letselschade-experts en letselschadebehandelaars bij aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekeraars, schaderegelings- of expertisebureaus.

Wat is de cursusvorm
De cursus bestaat uit een online sessie van 2 uur waarin de docent je bijpraat over de actuele thema’s en uitspraken in de personenschade.

Wie is de docent?
Lisa Godwaldt
Henriëtte Verdam


Wat leer je

Datum: 6 oktober 2025 09:00-11:15

WO

Meer...
€275
ex. BTW
Aangeboden door
OSR Juridische Opleidingen
Onderwerp
Niveau
Duur
1 dag
Taal
nl
Type product
opleiding
Lesvorm
Klassikaal
Aantal deelnemers
Max: 30
Tijdstip
Overdag